Medarbejdere støtter ukrainske flygtninge

Nordic Waterproofings medarbejdere har samlet ind for at støtte ukrainere på flugt fra kamphandlingerne.

I gennemsnit 350 kroner har medarbejderne indsendt via Mobilepay, hvorefter virksomheden har tidoblet beløbet, i alt 160.600 kr.

FN’s Flygtningeorganisation UNHCR skriver i et brev, at pengene vil blive brugt til at ”sikre basale fornødenheder såsom tag over hovedet, madrasser og varme tæpper til de mange fortvivlede mennesker, der er drevet på flugt fra deres hjem”.

UNHCR er til stede i Ukraine og de omkringliggende lande, hvor de arbejder døgnet rundt for at sikre beskyttelse og yde livreddende nødhjælp. UNHCR vurderer, at 12 millioner mennesker i Ukraine får behov for nødhjælp og beskyttelse, mens flere end 4 millioner på flugt fra Ukraine får behov for hjælp i nabolandene.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at bruge Tagpas? Eller har du spørgsmål til vores produkter og services? Så kan du kontakte vores Kundeservice alle hverdage fra kl. 09.00 til 16:30

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, og holde dig informeret omkring Tagpas - Klik her

Klar til at komme igang?

- Klik på Log ind knappen hvis du allerede har adgang til Tagpas.

- Klik på opret bruger hvis du ønsker at oprette en gratis profil. Det giver dig mulighed for at se funktionen dokumenter, samt at linke dig sammen med en tagdækkervirksomhed som benytter Tagpas.

- Er din virksomhed endnu ikke oprettet, så kontakt én af vores sælgere med det samme. Mere info klik her

Kontakt information

Nordic Waterproofing A/S
Livøvej 21, Stuen
DK-8800 Viborg

CVR: 25711785
Telefon: +45 40 70 96 58
E-mail: Info@tagpas.dk