Serviceaftaler

Ét værktøj til at sikre overblik over alle Serviceaftaler

Serviceaftaledelen af Tagpas er en elektronisk version af papir-blanketter, som du i forvejen ville bruge, hvis du skulle indgå en serviceaftale med en kunde.

Nu bliver det meget nemmere, fordi blanketten til at lave en serviceaftale allerede ligger klar, som et kontrolskema med mulighed for fotodokumentation. Modulet giver et nødvendigt overblik over alle serviceopgaver, og gør det muligt at følge arbejdsgange på kontoret, således fakturering kan ske umiddelbart efter udført eftersyn på taget.

Flot PDF rapport kan fremsendes til kunden, og ved afslutning startes automatisk et nyt skema til næste interval-eftersyn. Endda hvor beskrivelser og noter kan overføres fra seneste eftersyn.

Previewed (9)

Funktioner i Tagpas

KS01

Kvalitetssikring

Skræddersyede kontrolskemaer med bl.a. Modtagerkontrol, udførelseskontrol, slutkontrol, risikovurdering og DS 1140.

Kvalitetssikring
SA01

Serviceaftaler

Glem aldrig en aftale og hold styr på jeres igangværende serviceaftaler med kunderne og send dem til kunden i en flot PDF rapport.

Serviceaftaler
VA03

Varmt arbejde

Drop papir frem og tilbage - De største danske forsikringsselskaber er med. Få hurtig skrevet under for alle parter.

Varmt arbejde
Dokumenter

PDF bygger

Send professionelle PDF rapporter til kunden. Genrer nemt et link til kunden, eller download og send en professionelt udseende og sammenhængende PDF rapporter.

Funktioner
IMG 0262

Dokumenter

Nyeste viden og vigtigste dokumenter lige ved hånden. F.eks. Brandteknisk vejledning, Produktdatablade, PTM anvisning mm.

Dokumenter
expand_less