Funktioner

Aftaleblanket for Varmt arbejde
- Indhent underskrifter på minutter

[BASIS produkt]

Det er ofte bøvlet at få underskrevet ”Aftaleblanket for udførelse af Varmt Arbejde”. I nogle tilfælde får du det måske ikke gjort.

Du kan i værste fald blive ramt af uventede tab.

Tagpas har et automatisk flow og informerer automatisk tilknyttede parter, så du får underskrifterne hentet ind uden alle parter er fysisk til stede. Det er lige så nemt som at skrive under for en pakke, når du henter den i din pakkeshop. 

Kvalitetssikring - Nemt at dokumenterer alle arbejdsgange

[BASIS produkt]

Tagpas gør det nemt for dig at udføre kvalitetssikring, der lever op til lovgivning og krav fra mange bygherrer. Det er i dag lovpligtigt for statslige og statsstøttede byggerier, og samtidigt et krav i bæredygtige byggerier. Det er nemt og hurtigt for dig og dine folk at forberede og færdiggøre kvalitetssikringen hjemmefra.

Men du kan også vælge at udføre det hele på stedet med mobiltelefonen. Tagpas tager dig skridt for skridt igennem alle relevante kontrolskemaer, samtidig med at du udfører arbejdet. Du får overblikket og sparer en masse arbejde hjemme på kontoret, og du mangler ikke informationer og fotos.

Hele rapporten dannes automatisk som et PDF-dokument, og den er opbygget efter de kontrolskemaer, som du har udfyldt. Rapporten kan endda nemt sendes med et link i en e-mail eller sms, så parter kan følge med løbende. 

Serviceaftaler - Ét værktøj til at sikre overblik over alle Serviceaftaler

[PLUS modul]

Serviceaftaledelen af Tagpas er en elektronisk version af papir-blanketter, som du i forvejen ville bruge, hvis du skulle indgå en serviceaftale med en kunde.

Nu bliver det meget nemmere, fordi blanketten til at lave en serviceaftale allerede ligger klar, som et kontrolskema med mulighed for fotodokumentation. Modulet giver et nødvendigt overblik over alle serviceopgaver, og gør det muligt at følge arbejdsgange på kontoret, således fakturering kan ske umiddelbart efter udført eftersyn på taget.

Flot PDF rapport kan fremsendes til kunden, og ved afslutning startes automatisk et nyt skema til næste interval-eftersyn. Endda hvor beskrivelser og noter kan overføres fra seneste eftersyn.

Dokumenter - Alle nødvendige dokumenter lige ved hånden

[PLUS modul]

Dokumentmodulet i Tagpas sikre at man dels på kontoret men også på taget altid kan finde den eller de dokumenter som man har behov for. Alle kan se branchereleaterede dokumenter udstedet af Phønix Tag Materialer eller HeTag Tagmaterialer, fx PTM Anvisninger og snittegninger. 

Som virksomhed har I mulighed for selv at skabe jeres egene mapper og dokumentstruktur, som kun brugere af jeres virksomhed kan se. Dette kan fx være sagsspecifikke dokumenter, trailer / bil dokumenter, materiale- eller forsikringsdokumenter, APV mv.

Det svarer til at man i princippet kan have alle virksomhedens nødvendige ringbind lige ved hånden. 

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at bruge Tagpas? Eller har du spørgsmål til vores produkter og services? Så kan du kontakte vores Kundeservice alle hverdage fra kl. 09.00 til 16:30

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, og holde dig informeret omkring Tagpas - Klik her

Klar til at komme igang?

- Klik på Log ind knappen hvis du allerede har adgang til Tagpas.

- Klik på opret bruger hvis du ønsker at oprette en gratis profil. Det giver dig mulighed for at se funktionen dokumenter, samt at linke dig sammen med en tagdækkervirksomhed som benytter Tagpas.

- Er din virksomhed endnu ikke oprettet, så kontakt én af vores sælgere med det samme. Mere info klik her

Kontakt information

Nordic Waterproofing A/S
Livøvej 21, Stuen
DK-8800 Viborg

CVR: 25711785
Telefon: +45 40 70 96 58
E-mail: Info@tagpas.dk