Om Tagpas

Start med BASIS-pakken og udvid med PLUS-moduler

Tagpas er en digital platform som henvender sig til Tagdækkere og underleverandører som ønsker at minimere administrativt bøvl, og tunge lovgivningsmæssige processer ift. dokumentation og formidling. Det handler om at skabe og bevare et stort overblik, og sikre flotte PDF rapporter med få klik - som alt sammen er med til gøre jeres virksomhed langt mere professionel og strømlinet. Det skal være nemt, og de fleste opgaver kan klares på taget med en mobiltelefon. Mange tagdækkervirksomheder er vandt til sagshåndtering med brug af et ringbind, som ofte kun findes på kontoret. Det scenarie gør Tagpas op med, nu kan du have alle projekter og dokumenter med dig lige ved hånden.

Det handler også om at hjælpe hinanden, derfor er et vigtig opdrag at sikre at de enkelte tagdækkere får taget fotos af udført arbejde, mens de er på taget. Graden af dokumentation fastsættes typisk i den enkelte virksomhed. Så fx kan en kvalitetssikring være meget simpel på få sider, eller opbygges til en større model med integreret kontrolplan, tilknyttede datablade og beskrivelser om virksomheden, kvalitetssikring og drift & vedligehold.

Tagpas kræver et brugerlogin for at jeres virksomhed kan komme i gang, derfor skal du henvende dig til én af de anførte salgskonsulenter, anvist under menuen support.

Start simpelt op med BASIS-modulet af Tagpas, herved har I funktionerne Varmt Arbejde, Kvalitetssikring og Dokumenter. Udvid med specifikke funktioner når behovet viser sig. Vi kalder det for PLUS-moduler, og herved betaler I kun for den funktionalitet I har behov for. Man kan til hver en tid fleksibelt tilføje og afmelde PLUS moduler, eller tænde og slukke BASIS funktioner alt efter behov. Altså et udtryk for hvor lidt / meget man ønsker at starte op med.

Tagpas er en CLOUD baseret platform, som med internet (web-) adgang altid kan tilgås fra en standard internet browser. På kontoret vil man typisk tilgå Tagpas fra en browser. Til smartphones understøtter Tagpas både Android og Apples styresystemer, så Tagpas appen hentes derfor enten via Google Play Store, eller Apple App Store. Tagpas appen er gratis at hente, men kræver et brugerlogin for at benytte.


Fakta

Ja, det kræver et BASIS abonnement for virksomheden at benytte Tagpas platformen. Dette abonnement tegnes for 12 måneder af gangen, og abonnementet dækker for alle de brugere, og sager, man ønsker at oprette.
PLUS moduler med tilpasset funktionalitet tilkøbes ligeledes fleksibelt som et 12 måneders abonnement. Et PLUS modul kræver at man har et BASIS abonnement i forvejen.

Er der hjælp at hente?

Ja, vi gør faktisk meget ud af sikre at vores kunder kommer godt i gang med brugen af Tagpas. Nye systemer betyder næsten altid at der er noget nyt man skal sætte sig ind i.
Vi afholder løbende mini-roadshows i Danmark som man kan melde sig til, her gives en fornuftig introduktion til både brugen, men også de gevinster som jeres virksomhed kan opnå ved at bruge Tagpas.
Herudover tilbyder vi 1:1 undervisning over nogle timer i jeres virksomhed, hvor typisk kontorpersonalet undervises 2 timer forud for 2 timers undervisning med jeres tagdækkere.

Kan vi prøve Tagpas i en periode?

Ja, hvis jeres virksomhed ønsker at prøve Tagpas gratis og uden binding i en periode, så grib telefonen og ring til én af vores salgskonsulenter, som findes under menuen Support. Du kan også udfylde blanketten under menuen Kontakt, og herefter vil I blive kontaktet for nærmere aftale.

Hvordan logger vi ind?

Når I har fået et abonnement, og hermed brugerlogin, kan administratorerne af jeres virksomhed, oprette de enkelte brugere som skal have adgang. 

Adgang via en Internet browser sker via denne side www.tagpas.dk og trykke på knappen Log ind.

Vi anbefaler at bruge Microsoft Edge, Safari eller Google Chrome som internet browser.

Apps hentes i Google Play Store, eller Apple App Store. På jeres mobiltelefon søges på Tagpas i den butik som nu passer til jeres operativsystem.

 Se mere her:

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Har du brug for hjælp til at komme i gang med at bruge Tagpas? Eller har du spørgsmål til vores produkter og services? Så kan du kontakte vores Kundeservice alle hverdage fra kl. 09.00 til 16:30

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev, og holde dig informeret omkring Tagpas - Klik her

Klar til at komme igang?

- Klik på Log ind knappen hvis du allerede har adgang til Tagpas.

- Klik på opret bruger hvis du ønsker at oprette en gratis profil. Det giver dig mulighed for at se funktionen dokumenter, samt at linke dig sammen med en tagdækkervirksomhed som benytter Tagpas.

- Er din virksomhed endnu ikke oprettet, så kontakt én af vores sælgere med det samme. Mere info klik her

Kontakt information

Nordic Waterproofing A/S
Livøvej 21, Stuen
DK-8800 Viborg

CVR: 25711785
Telefon: +45 40 70 96 58
E-mail: Info@tagpas.dk